Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mane αποκάλυψε γιατί απέρριψε την United για τη Liverpool

Ο Mane αποκάλυψε γιατί απέρριψε την United για τη Liverpool

Δεν είναι κρυφό πως το 2016, όταν ο Sadio Mane ήταν παίκτης της Southampton και επρόκειτο να πάρει μεταγραφή είχαν εκφράσει ενδιαφέρον οι δύο μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, η Liverpool και η Manchester United. Εκείνος όμως έκανε τη σωστή επιλογή και φόρεσε τα κόκκινα της Liverpool και όχι της Manchester United.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του με τον Robbie Fowler, το πρώτο μέρος της οποίας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ γιατί επέλεξε τους Reds το καλοκαίρι του 2016 και όχι τους Mancs του Luis Van Gaal.

Fowler: Η ατμόσφαιρα στην ομάδα μοιάζει να είναι εκπληκτική:

Sadio: Ποτέ δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Είναι κάτι απίστευτο. Όλοι μας στην ομάδα λατρεύουμε τον Klopp. Συνήθως στις μεγάλες ομάδες, οι παίκτες έχουν παράπονα για τον προπονητή. Εδώ όμως δεν ισχύει αυτό. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και δουλεύουμε μαζί. ”

Robbie: Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Σε ήθελε και η Manchester United το 2016:

Mane: “ Ναι ίσχυει αυτό. Ήμουν πολύ κοντά στην United. Είχα συναντηθεί μαζί τους. Είχα μιλήσει και με τον τότε προπονητή της ομάδας. ”

“ Μου έκαναν μια πρόταση, αλλά την ίδια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο ο Klopp. Μου είπε πως πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος προπονητής για εμένα και θα πως πίστευε, ότι θα ήταν καλύτερο να επιλέξω τη Liverpool. Ήταν η σωστή επιλογή και για εμένα. Το απόφασισα αμέσως και είπα : Επιλέγω τη Liverpool. ”

Fowler: Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ήταν εύκολη απόφαση.

Sadio Mane: “ Πίστευα και εγώ πως η Liverpool ήταν η σωστή επιλογή για εμένα, όταν έφυγα από την Southampton. Είχα παίξει κόντρα στη Liverpool και είχα σκοράρει μάλιστα με τον Klopp για προπονητή. Είχα βάλει πολλά γκολ στη Liverpool, αλλά για εμένα αυτή είναι η ομάδα μου! ”

“ Ο Klopp ήταν στη Liverpool και συνέχεια σκόραρα εναντίον τους, οπότε μάλλον με αγόρασε για να σταματήσω να σκοράρω κόντρα στη Liverpool. ”

Ο Mane εκτελεί τον De Gea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com